Ahad, 5 April 2015

Random

Post ini sangat random. Semalam sewaktu memandu, saya perasan mileage kereta saya dah sampai 22222, so saya pun suruh penumpang sebelah ambil gambar.

Ianya moment yang tak akan kembali. Membuatkan saya terfikir, kalau macam tu, semua momen yang dah berlalu tak akan berulang kembali kan?

Terpulang pada kita untuk pilih yang mana untuk diabadikan, dan yang mana untuk kita lepaskan pergi.

Back kata Adele, "We couldnt have it all...". Hah tu dia main quote je tah betul tah idak..

Okbye.

Nash Azly


Tiada ulasan:

Catat Komen