Ahad, 3 Julai 2016

Eh? Hidup lagi si Nash Azly

Salam ramadan hujung,

Orang berterawih, aku berblog.
Bila last aku tulis blog ni? 2 tahun lepas? 3 tahun lepas?
Ya, sudah lama.
Sampai nama Nash Azly tu dah hilang daripada dunia penulisan. Memang dari awal dia samar-samar je pun.

Kenapa muncul kembali? Ada novel baru kah?
Tidak, cerkon baru pun tak ada, novel jauh sekali.
Aku muncul sebab aku rasa aku kena munculkan diri semula.
Cukuplah aku berkelana mencari pengalaman.
Tiba masanya aku catitkan semuanya sementara masih sempat.

Oh, jadi kau nak menulis kembali lah ya?
Yalah, habis tu nak buat apa pulak.
Aku nak mula semula dari bawah.

Dari kosong.
.
.
.
OK kejap aku kena fikir nak start dari mana kosong nih.
Haih..

BRB


Tiada ulasan:

Catat Komen